Diensten overzicht

Levensloopreflectie of Portretsessie

Levensloopreflectie met fotoportretten

In vijf interactieve sessies gaan we in gesprek en met behulp van beelden uitvinden wat jou beweegt en in welke rol of activiteit jij het meeste energie en voldoening voelt. Tussentijds krijg je de opdracht een beeld van jezelf te bedenken om de volgende sessie uit te proberen op de foto. Dit geeft je de kans te onderzoeken hoe je jezelf nu ziet en geeft je een doorkijkje naar wie je kunt en wilt zijn en hoe dat voelt. Aan het einde maken we een plan waarmee jij na de sessies verder kunt om je pad te vervolgen.

Je houdt er tevens een aantal foto’s van jezelf aan over, die je kunt gebruiken om jezelf te herinneren aan wat je hebt ontdekt en ervaren. Hierbij gaat het om wat de foto’s jou kunnen vertellen, als een vereeuwigd spiegelbeeld van jezelf. We voegen daar ook steeds een korte tekst of quote aan toe, zodat je ook inhoudelijk goed kunt volgen wat er in de sessies gebeurd is en wat er in de loop van de tijd verandert. De eerste sessie (na de intake/kennismaking) doe ik graag buiten als weer en omstandigheden dat toelaten. Al lopende en in de frisse lucht praat het makkelijk en fijn, en door de beweging gaan ook je gedachten en gevoel vooruit stromen. Alles gaat in goede afstemming.

Inspiratie en afspraak maken

Op mijn portfoliopagina kun je een moodboard maken door foto's te selecteren. Stuur deze in een mail aan mij, eventueel aangevuld met andere beelden die jou aanspreken. Het kan een mooi startpunt zijn voor het eerste gesprek over jouw reflectievraag.

Portretsessie

In een Vier nu je leven-portretsessie zoeken we in een uitgebreide en ontspannen fotosessie samen naar wat jij wilt laten vastleggen van jezelf. Denk aan de volgende mogelijkheden:

Vier!

Jij bent het feest! Jezelf vieren, aandacht besteden aan jouw unieke schoonheid en jezelf zien zoals je jezelf maar zelden ziet. Helemaal voor jezelf of om trots te delen met je naasten (of met iedereen;-). Laat je portretteren op een bijzondere, glamoureuze of juist heel zachte of  intieme manier.

Wil je compleet uitgedost voor een gala of ander feest in beeld? Stoer en krachtig in je motorpak of zakelijke outfit? Lief of een tikkeltje uitdagend opgekruld in bijvoorbeeld een mooie sjaal met iets meer blote huid? De sfeer kan zacht en rond zijn, glamourous en chique, stoer en krachtig en alles daartussen en daarbuiten.

In ons gesprek komen we tot de goede sfeer en outfits om jou te vieren!

Nu.

Jij nu, op dit moment in je leven. ‘A still’ noemen ze een foto ook wel in het Engels. Een verstild, bevroren moment. Een opname die weergeeft wat dit moment in je leven voor je betekent. Sta even stil bij deze periode, deze tijd van jouw leven. Heb je net een verandering doorgemaakt of zit je er misschien nog in? Heb je het gevoel net voor een grote stap te staan? Het kan heel waardevol zijn dan een beeld van jezelf te hebben dat je herinnert aan deze tijd. Ik luister naar je verhaal en samen maken we een beeld van jouw NU, zoals je je deze periode wilt herinneren.

Je leven

Jij in je element. Wat is belangrijk voor je? Heb je een hobby of bezigheid waar je met hart en ziel voor gaat? Is er een mens, dier, voorwerp of onderwerp waar je graag mee geportretteerd wilt worden?

Verbeeld je liefde! We hebben het over jouw gevoel voor dit onderdeel van jouw leven en maken er een sprekend beeld van. 

Inspiratie en afspraak maken

Op mijn portfoliopagina kun je een moodboard maken door foto's te selecteren. Stuur deze in een mail aan mij, eventueel aangevuld met andere beelden die jou aanspreken. We bespreken dit dan in een (beeld)belafspraak.